Bæredygtig investering –omstilling med bundlinje

Hvordan din virksomhed kan blive mere bæredygtig med investering i nye maskiner og materiel.

Hos Jyske Finans ønsker vi at understøtte bæredygtig udvikling og med investering i nye maskiner og materiel, kan din virksomhed være med til at gøre en forskel. Investering i nye maskiner og materiel kan medvirke til mindre energiforbrug, effektivisering af produktion, reduceret forurening og i det hele taget et mere ansvarligt forbrug og produktion. Samtidig kan investeringen i nye maskiner og materiel også give din virksomhed en konkurrencemæssig fordel og skabe grobund for vækst.

Vi har derfor samlet en række af inspirationsmaterialer, hvor du kan søge ny viden og inspiration i forhold til bæredygtighed– inspiration, som kan bringe din virksomhed et skridt videre mod en bæredygtig investering og bidrage til fremtidig udvikling.Contrans leaser sig til succes


Når man fragter 300 containere om dagen, så risikerer driften, sikkerheden og miljøet at blive taberne, hvis ikke flåden er moderne. Transportfirmaet Contrans A/S fra Kolding leaser sig til løsningen.


Selvkørende bus ruller mod Danmark

Busturen, som vi kender den, er under voldsomme forandringer i disse år. Automatisering og selvkørende busser kommer tættere og tættere på at blive virkelighed.


Leasing: Førerløse AGV-trucks er fremtiden

AGV Scandinavia leverer førerløse trucks til danske virksomheder.
De fuldautomatiske og førerløse trucks giver virksomheder muligheden for at betjene dele af produktionen uden bemanding og kan dermed blive en stor del af fremtidens interne lagerlogistik.