Årets BusinessBil 2021

Firmabiler
Hybrid Sw Til Nybilsside Med Aarets Firmabi Nyl

Siden 2006 har Business Danmarks udvalg af arbejdsmiljø og trafik kåret Årets BusinessBil. Det sker i samarbejde med Morgenavisen Jyllands-Posten. Som den eneste bilkåring er det firmabilisterne selv, som tester og udvælger vinderen sammen med motorjournalister og en fysioterapeut. Kåringen har fokus på bilen som arbejdsplads.

Feltet var bredere end nogensinde og vinderen historisk, da årets firmabil 2021 blev kåret. Her kunne opladshybriden Peugeot 508 SW Allure Pack Business 1,6 Plug-in Hybrid nemlig køre hjem med titlen. 
Det er ikke første gang, at en plug-in hybrid henter titlen i en klasse, som de dieseldrevne biler har siddet tungt på.


Peugeot 508 SW Allure: hvorfor vandt den?

Den franske stationcar, der klarer op til 56 km på ren strøm, før benzinmotoren tager over, kunne hente sejren hjem på en kombination af en velfungerende drivlinje, en masse udstyr og fint med plads til særdeles attraktiv pris. Det trak ligeledes op i det samlede billede, at man som alternativ kan få en 508 SW med 130 hk dieselmotor, automatgear og pænt udstyr til samme lave pris og beskatning.

Peugeot 508 går blandt andet med sejren på grund af den gode køreoplevelse.

Lars Bundgaard, der er formand for trafikpolitisk udvalg hos Business Danmark fortæller:
”Årets vinder er på alle måder en fleksibel firmabil. Den byder på både genopladelig hybridteknologi og klassiske dyder som en indbydende kabine med god instrumentering, gode køreegenskaber og en stor sikkerhedspakke”.

Han uddyber ligeledes - "valget viser ikke mindst, at firmabilister i stigende grad er klar til at tænke grønt."Tag os med på råd!  
Hos Jyske Fleet finder du et attraktivt udvalg af varebiler – leaser du gennem Jyske Fleet, får du fast Account Manager, der altid står klar med rådgivning og gode råd, i forhold til hvilken bil og aftale der passer bedste til dine behov.

Du kan træffe os på tlf.: 89 89 50 26 eller på mail: salg@jyskefleet.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.