Anlægsfinansiering

Når du samarbejder med os om finansieringen af dine investeringer, får du en samarbejdspartner, som ikke blot interesserer sig for udviklingen i din virksomhed – men som også har et stort kendskab til din branche.

Landbrug

Investering i maskiner og materiel til landbrug stiller høje krav om brancheindsigt og dybdegående viden om finansiering.

Transport

For virksomheder inden for transportsektoren er investeringer i transportmateriel en afgørende faktor for konkurrenceevnen.

Entreprenør

Vi tilbyder finansiering af stort set alle typer af maskiner og materiel til entreprenører – og vi finansierer både nye og brugte maskiner.

Industri

Du får direkte adgang til vores team af specialister inden for industrimaskiner, således du kan få rådgivning og sparring, inden du investerer.

Nye maskiner - nyt materiel
Nye maskiner til nye tider
Vi vil gerne inspirere dig til at investere i din virksomhed
– og vi er med, når nye ideer opstår. Vi står for finansieringen, håndteringen og administrationen, når du skal realisere nye ideer og lægge planer, så du kan nå dine mål.
Istock 513140569
Hurtig finansiering af standard materiel
Hos Jyske Finans Ekspres får du hurtigt svar og professionel finansiering - herunder leasing af langt de fleste maskiner som fx gaffeltrucks, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og industrimaskiner.
Bæredygtig investering

Omstilling med bundlinje - lad dig inspirere af grønne tiltag.

Finansiering af brugt materiel

Et fornuftigt valg - hos Jyske Finans finansierer vi også nyere, brugte maskiner og materiel.

Vi støtter den grønne omlægning

... og sender den ekstraordinære skattefordel videre til dig som kunde.

Tag os med på råd – allerede i dag!

Har du spørgsmål? Eller måske udset dig din næste investering, så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan træffe os på tlf.: 89 89 66 51 eller på mail: onlinesales@jyskefinans.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.