Finansiering af maskiner til industri


Hvorfor Jyske Finans?

Når du samarbejder med os om finansieringen af dine investeringer, får du en samarbejdspartner, som ikke blot interesserer sig for udviklingen i din virksomhed – men som også vil udfordre dig, så du kan realisere dine mål. Vi ønsker at inspirere dig til at investere i din virksomhed, således du kan skabe grobund for fremtidig vækst. 

Vi er på forkant med markedet og udvikler ny produkter og løsninger. Desuden samarbejder vi med og understøtter Fremstillingsindustriens landsdækkende produktivitetskampagne Fuld Skrue.


 

Styrk konkurrenceevnen med den rette løsning

Finansiering af maskiner og materiel til industrivirksomheder – uanset om det er inden for metal, træ, plast eller grafisk – stiller høje krav om brancheindsigt og dybdegående viden om finansiering. Det er nødvendigt for at sikre, at din virksomhed får en finansieringsløsning, som passer til virksomhedens behov og giver mulighed for fremtidig vækst og udvikling. 

Finansieringsløsninger til din virksomhed 

Vi tilbyder finansiering af stort set alle typer af maskiner til industri- og produktionsvirksomheder og vi finansierer både nye og brugte maskiner. Du får direkte adgang til vores team af specialister inden for industrimaskiner, således du kan få rådgivning og sparring, inden du investerer. 

Mere end leasing og lån

Følger du udviklingen og har du økonomisk frihed og råderum til at handle? Ellers anbefaler vi, at du etablerer en finansieringsramme for dine kommende investeringer. På den måde kan du handle, når behovet opstår og de gode tilbud er i markedet. Du kan naturligvis også få finansieret en enkeltstående CNC-maskine, en produktionsmaskine eller lignende. Tag os med på råd og hør om dine muligheder.

Hos Jyske Finans får du

  • Fast kontaktperson med indgående kendskab til din virksomhed og branche
  • Let og direkte adgang til professionel sparring om dine investeringer
  • Finansiering tilpasset din virksomheds behov 
  • Hurtige beslutninger uden unødig bureaukrati

 

Bliv inspireret

Det er utroligt vigtigt, at når markedet er meget dynamisk, at man har en lige så fleksibel finansiel partner. 
 

- Kurt L. Andersen, Managing Director v/ JB Production.