Finansiering af maskiner til landbrug og maskinstationer


Hvorfor Jyske Finans

Når du samarbejder med os om finansieringen af dine investeringer, får du en samarbejdspartner, som ikke blot interesserer sig for udviklingen i din virksomhed – men som også vil udfordre dig, så du kan realisere dine mål. Vi ønsker at inspirere dig til at investere i din virksomhed, således du kan skabe grobund for fremtidig vækst.

Vi er på forkant med markedet og udvikler ny produkter og løsninger. Desuden samarbejder vi med og understøtter brancheorganisationen DM&E.


 

Skab grundlag for udvikling med den rette løsning

Investering i maskiner og materiel til landbrug og maskinstationer stiller høje krav om brancheindsigt og dybdegående viden om finansiering. Det stiller krav om professionel rådgivning og sparring, således du får en finansieringsløsning, som passer til netop dine behov og sikrer din virksomhed mulighed for fremtidig vækst og udvikling.

Finansieringsløsninger til din virksomhed

Vi tilbyder finansiering af stort set alle typer af maskiner og materiel til landbrug og maskinstationer – og vi finansierer både nye og brugte maskiner. Du får du direkte adgang til vores team af specialister inden for landbrugsudstyr, så du kan få rådgivning og sparring, inden du investerer.

Mere end leasing og lån

Følger du udviklingen og har du økonomisk frihed og råderum til at handle? Ellers anbefaler vi, at du etablerer en finansieringsramme for dine anlægsinvesteringer. På den måde kan du handle, når behovet opstår og de gode tilbud er i markedet. Du kan naturligvis også få finansieret en enkeltstående traktor, en mejetærsker, en gyllevogn eller lignende. Tag os med på råd og hør om dine muligheder.

Hos Jyske Finans får du:

  • Fast kontaktperson med indgående kendskab til din virksomhed og branche
  • Let og direkte adgang til professionel sparring om dine investeringer
  • Finansiering tilpasset din virksomheds behov
  • Hurtige beslutninger uden unødig bureaukrati

 


 

Bliv inspireret

Det er vigtigt, at ens samarbejdspartner ved, hvad ens butik egentlig indeholder og hvad, vi har brug for for at holde den kørende fremadrettet.

Jørgen Kristensen, Direktør v/ Jørgens Maskinstation