Vi har gjort det nemt og enkelt for dig at finde pengene til din næste investering, når investeringssummen kan holdes under kr. 950.000.

Til disse opgaver har vi afskaffet det store papirarbejde. Vi skal fortsat udveksle informationer om økonomi og materiel for at ramme den optimale løsning til dig. Men vi formår at skære den rette løsning til ud fra begrænsede informationer – og det giver dig hurtige besvarelser på dine henvendelser.

Vi ligger stor vægt på tilgængelighed – og vi er ikke længere væk end et telefonopkald eller en mail. Det er således nemt og enkelt at komme i kontakt med os. Dine henvendelserne vil altid blive betjent og ekspederet af kompetente medarbejdere med erfaring inden for forskellige brancher og med viden om leasing af standardmateriel og maskiner. Det er vores fornemmeste opgave, at du oplever en personlig og effektiv rådgivning – og at, du oplever, at der er ikke langt fra ide til handling.

Når vi sammen har fundet den optimale løsning, afløses den videre ekspedition af en digital håndtering og underskrift af dokumenter. Det er en effektiv og hurtig afslutning af opgaven – og betyder, at levering og afhentning hos forhandleren kan ske i samme moment. I samarbejdet med os er du derfor altid ”hurtigt kørende.”

Kontakt os næste gang, du skal investere – vi glæder os til at høre fra dig:

Kontaktdata til kundecentret:
Telefon: 89896651
Mail: erhvervsservice@jyskefinans.dk