Maskiner til ny sæson – lås leasingydelsen fast og få råderum til fremtidige investeringer!

Tiden er ved at være inde til disponering af nye maskiner til næste års sæson både i forhold til indkøb og finansiering. Og du kan med fordel låse leasingydelsen fast nu – uden yderligere omkostninger.

Sæsonen for markarbejdet hos de danske landbrug og maskinstationer er så småt ved at gå på hæld. Og maskinerne er begyndt at vende hjem fra markerne; hjem til en velfortjent klargøring – og ikke mindst til en vurdering af, om de kan trække endnu en sæson eller om det er på tide med en udskiftning. 

Vurderingen af eventuelle udskiftninger kræver tunge overvejelser, og selv om der fortsat er et lille kvartal tilbage af året, er det allerede nu tid til disponering og bestilling af nye maskiner til den kommende sæson. Det er nu beslutningerne skal træffes for at få afsluttet handlerne til de gældende kendte priser og for at opnå de disponeringsrabatter, som forhandlerne tilbyder.

Frihed og råderum

Samtidigt med beslutningen om købet af nye maskiner er det en god idé at få finansieringen på plads. Også her kan du opnå en rabat ved en hurtig disponering. 

Vi har i øjeblikket en speciel situation på rentemarkedet, som giver os mulighed for at tilbyde en fast leasingydelse uden ekstra omkostninger, også selv om pengene først skal anvendes et pænt stykke inde i det nye år” udtaler Simon P. Winther fra Jyske Finans. 

Vi kan låse leasingydelsen fast her og nu ved hurtig accept af aftalevilkår – og så klarer vi efterfølgende papirarbejdet med endelig kreditvurdering og underskrivelse af dokumenter m.v.” fortsætter Simon P. Winther.

Fremtidige investeringer – få rammen på plads

Hos Jyske Finans kan du – samtidig med at låse leasingydelsen fast til de maskinindkøb, som skal disponeres her og nu – også få etableret en finansieringsramme for alle de investeringer, som du påtænker for hele det kommende år. 

Hermed kan du lukke de kommende handler af i takt med de gode tilbud opstår i markedet” slutter Simon P. Winther.

Ønsker du yderligere information om fordelene ved at låse leasingydelse fast i forhold til de maskindkøb, som skal afklares nu, eller ønsker du at høre mere om etablering af finansieringsramme til disponering for det kommende års investeringer, er du velkommen til at kontakte Relationship Manager Simon P. Winther på mail spw@jyskefinans.dk eller mobil 2241 8864.