Spar penge ved at lease busser til privat kørsel uden betaling af 60% registreringsafgift!

Det har i lang tid været kendt, at busser til skoler, efterskoler, foreninger, institutioner, børnehaver samt kørelærere er pålagt 60% registreringsafgift, og indtil nu har det ikke været rentabelt at lease denne form for busser på traditionel leasing.

Nyt koncept gør det fordelagtigt at lease busser til privat kørsel
Jyske Finans har igennem en periode udviklet og testet et nyt koncept sammen med en række busleverandører. Det betyder, at kunder med behov for busser til egen kørsel kan lease bussen på forholdsmæssig registreringsafgift (dvs. løbende betaling af registreringsafgiften), og derved opnå en fordel både på ydelsen og ved et evt. senere salg af bussen, da den kan benyttes/sælges som bus med kørsel mod betaling dvs. uden registreringsafgift.

Det nye koncept er målrettet leverandører, som sælger busser til kunder med behov for finansiering af egen bus. Leverandøren kan få adgang til et online it-system, som kan beregne den ønskede finansiering - eller de kan søge viden hos en af Jyske Finans eksperter på området, som kan rådgive og beregne leasing-forholdet for leverandøren og kunden.

Viden og erfaring
Jyske Finans har en stor erfaring med leasing på forholdsmæssig registreringsafgift i kraft af at være et af Danmarks største leasingselskaber på biler. Derudover har Jyske Finans et stort forretningsområde inden for finansiering af busser generelt. "Så hvorfor ikke udnytte og kombinere denne viden og erfaring på de to områder. Det er da en oplagt mulighed,” udtaler Senior Relationship Manager Michael Jensen fra Jyske Finans, som samtidigt udtaler, at markedet og efterspørgslen på busser til egen kørsel er i vækst, idet flere og flere typer af institutioner, skoler og foreninger har behov for egen bus.

Hvis du vil vide mere om konceptet, er du velkommen til at kontakte Senior Relationship Manager Michael Jensen på e-mail mje@jyskefinans.dk eller tlf. 2141 8882.