I Jyske Finans/Jyske Bank går vi ind for langvarige relationer – og det betyder, at vi fortsat bakker op om og understøtter busvognmændene gennem ny sponsoraftale med Danske Busvognmænd.

Siden starten af halvfemserne har Jyske Finans været en aktiv deltager ved finansiering af den danske buspark. Det var dengang, Danmark kunne blive europamestre i fodbold, der var noget, der hed HT, VAFT, VAT og der var overtagelsesklausuler i kørselskontrakter - og en rutebil var fra DAB i Silkeborg.

Men der er løbet meget vand i åen siden da.

Trafikselskaberne har vokset sig større og har øget kravene til udbudsbetingelser og busmateriel. Det stiller store krav til busoperatørernes håndværksmæssige kunnen for at matche kompleksiteten i dagens udbud. Her har Jyske Finans været med hele vejen – blandt andet med cross-boarder leasing.

Branchen har løbende formået at gribe de nye muligheder, som IT-teknologien tilbyder. Det har givet vind i sejlene til langdistanceruterne mellem landsdelene drevet af Rute 888, Rød Billet, Sort Billet og nu Flixbus. På den måde er det lykkedes dels at kapre kunder fra togene til busserne og dels at få fat i nye kunder til at benytte kollektiv trafik, så det samlede kundegrundlag er styrket.

Turistsiden har løftet sig flere niveauer til business class med kørselstilbud, som matcher kundernes ændrede rejsevaner – ligesom der opdyrkes nye kundesegmenter.

I Jyske Finans er vi stolte over at have været med som finansieringspartner på denne rejse. Da Danske Busvognmænd i år åbnede for, at leverandører til branchen kunne blive medlem af foreningen, var der derfor ingen tvivl: Jyske Finans/Jyske Bank er blevet medlem af Danske Busvognmænd. Det glæder os, at vi via vores medlemskab, nu kan støtte det fortsatte arbejde med at udvikle branchen – og udbygge vores gode relationer til de mange gode folk i branchen.