18.10.2017

Der er så dejligt ude på landet…

Det er der heldigvis stadig mange landmænd og maskinstationsejere, der synes, trods diskussionerne om udkantsdanmark raser. Det er dog ikke kun ”byboernes” fordomme, aktørerne i landbrugssektoren skal kæmpe imod. Det har altid været et grundvilkår ved landbrugsdrift, at vejrets luner og prisernes volatilitet gør, at hvert år sætter sit eget præg på driften. Dette kompenserer landmanden for ved en professionel styring af driften, så udfordringer fra vejr og andre luner mødes i bedst mulig form.

Skræddersyede finansieringsløsninger

Et vigtigt parameter er at sikre den mest hensigtsmæssige finansiering af driftsmidlerne. Valget står mellem selv at købe, finansiere via lån eller leasing eller lade maskinstationer stå for arbejdet, så landmanden ikke selv binder penge i driftsmidlerne. Dette valg er meget individuelt fra landmand til landmand.

Jyske Finans har lang erfaring med finansiering af udstyr til landbruget, og vi er klar til at drøfte aktuelle investeringsønsker og hjælpe med at skræddersy en finansieringsløsning, der passer til driftsmidlet og likviditetsflowet i bedriften. Sæsonbetalinger er et nyttigt redskab til at udnytte udsving i likviditeten og mindske trækket på kassekreditten – og dermed i sidste ende spare renter og mindske det nødvendige kreditlimit.

Få en investeringsramme

For at sikre størst mulig fleksibilitet tilbyder vi en investeringsramme til planlagte investeringer for det kommende år. På den måde kan landmanden disponere, når det gode tilbud viser sig og handle med bevidstheden om, at finansieringen allerede er på plads.

Få overblik med kundeportalen

Overblik er desuden et vigtigt parameter i en moderne bedrift, og vi tilbyder vores kunder adgang til vores web-baserede kundeportal, hvor etablerede finansieringsaftaler kan følges. Her vises aktuel restløbetid, restforpligtelse, kontoudtog og kopi af fakturaer m.v. Endelig indeholder kundeportalen også et beregningsmodul, hvor det bl.a. er muligt at budgettere leasingudgifter for kommende perioder. Alt i alt et godt overblik, der også kan anvendes af revisor i forbindelse med afstemning af regnskab.

Ønsker du yderligere information om, hvordan et samarbejde med Jyske Finans kan bidrage til udviklingen af din bedrift, så find din personlige Relationship Manager her.