Stil krav til din finansieringspartner

Ønsker du en partner, der vil hjælpe dig til en bedre bundlinje? Og en partner, der giver rådgivning og faglig indsigt i samspil med et tæt samarbejde om dine opgaver? Samt en partner, der tilbyder IT værktøjer, som gør din hverdag lettere og sikre dig en optimal driftsøkonomi?

Branchekendskab og erfaring

Jyske Finans har beskæftiget sig med finansiering af transportmateriel i mange år og har dermed et indgående branchekendskab. Gennem generationer har vi været en del af den danske vognmandsbranche – og vi er glade og stolte over igen i år at støtte op omkring DTL’s kåring af Årets Transportvirksomhed.

Transportbranchen har de seneste ti år været gennem store omvæltninger og tilpasninger. Derfor ser vi det også som en af vores fornemmeste opgaver at være din sparringspartner og sammen finde de rigtige finansieringsløsninger, der sikrer og styrker din virksomheds konkurrenceevne.

Værktøj til overblik

Hos Jyske Finans giver vores Kundeportal dig mulighed for løbende at følge med i dine leasingaftaler og beregne likviditetsvirkningen for den kommende periode. Det giver dig et godt overblik her og nu – ikke mindst fremadrettet. Du kan nu også underskrive dine standard leasingkontrakter med digital signatur, hvilket frigiver tid fra en tung sagshåndtering, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Inspiration til vækst

Vi vil gerne inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi er derfor altid parate til at tage dialogen med dig omkring din virksomhed og dine fremtidige investeringer. Vi vil gerne ekspedere opgaver om finansiering af enkelte biler, men vi vil også gerne et spadestik dybere og hjælpe dig med at se fremad – fx:

  • Hvilke investeringer skal der foretages de næste 12 måneder?
  • Hvordan vil likviditeten blive påvirket af investeringerne?
  • Hvordan styrkes din konkurrenceevne?
  • Hvad er totaløkonomien for din bilpark?

Når du samarbejder med os, får du en sparringspartner, som interesserer sig for udviklingen i din virksomhed.

Jyske Finans – Inspiration til vækst.