Finansiering af køretøjer til bus- og transportbranchen


Hvorfor Jyske Finans?

Når du samarbejder med os om finansieringen af dine investeringer, får du en samarbejdspartner, som ikke blot interesserer sig for udviklingen i din virksomhed – men som også vil udfordre dig, så du kan realisere dine mål. Vi ønsker at inspirere dig til at investere i din virksomhed, således du kan skabe grobund for fremtidig vækst. 

Vi er på forkant med markedet og udvikler ny produkter og løsninger. Desuden samarbejder vi med og understøtter brancheorganisationen DTL og Årets Transportvirksomhed.


 

Styrk konkurrenceevnen med den rette løsning

For virksomheder inden for transportsektoren er investeringer i transportmateriel en afgørende faktor for konkurrenceevnen. Det stiller høje krav om brancheindsigt og viden om finansiering samt kendskab til det materiel, der skal finansieres. Ligeledes er professionel rådgivning og sparring en afgørende faktor for at finde den rette finansieringsløsning, som passer til virksomhedens behov og sikrer mulighed for fremtidig vækst og udvikling.

Finansieringsløsninger til din virksomhed 

Vi tilbyder finansiering af stort set alle typer af køretøjer til transportsektoren både inden for godstransport og persontransport – og vi finansierer både nye og brugte køretøjer. Du får direkte adgang til vores team af specialister inden for transportbranchen, således du kan få rådgivning og sparring inden du investerer. 

Mere end leasing og lån

Følger du udviklingen og har du økonomisk frihed og råderum til at handle? Ellers anbefaler vi, at du etablerer en finansieringsramme for dine kommende investeringer. På den måde kan du handle, når behovet opstår og de gode tilbud er i markedet. Du kan naturligvis også få finansieret en enkeltstående lastbil, en trailer, en anhænger, en rutebil eller lignende. Tag os med på råd og hør om dine muligheder.

Hos Jyske Finans får du

  • Fast kontaktperson med indgående kendskab til din virksomhed og branche
  • Let og direkte adgang til professionel sparring om dine investeringer
  • Finansiering tilpasset din virksomheds behov
  • Hurtige beslutninger uden unødig bureaukrati

 


 

Bliv inspireret

Fleksibilitet er vigtigt fordi, jeg skal have nogle hurtige finansieringsmuligheder fra min samarbejdspartner. 

- Jens Johannesen, Direktør v/ Johannesen, Kran og Maskintransport