Leasing af biler til private

Vi er en af landets største og mest erfarne virksomheder inden for privatleasing og vi har et stort kendskab til den danske bilbranche.
Istock 929877612 (1)
Privatleasing.dk

Hos Jyske Finans tilbyder vi også privatleasing af alle typer af biler under vores eget brand Privatleasing.dk. Vores fokus er rettet mod dig som privatkunde og vi sætter en ære i at rådgive dig – uanset om du har spørgsmål om privatleasing eller du ønsker vores hjælp til at finde den bil, som matcher netop dit behov.

Billån

Jyske Billån er til dig, der er kunde i Jyske Bank og drømmer om en ny bil. Du kan nemt beregne din pris og ansøge online. Svaret på din ansøgning modtager du i løbet af en time inden for normal åbningstid.

Det siger vores kunder
Usædvanlig hurtig og effektiv behandling kombineret med en serviceminded indstilling samt yderst konkurrencedygtige priser gør Jyske Finans til en attraktiv samarbejdspartner
Annette
Istock 654381814
Haand Mobiltelefon
Min Bil App

Når du leaser bil gennem os får du adgang til app’en Min bil. App’en giver dig overblik over din leasingaftale og holder bl.a. styr på kørte kilometer og giver dig mange fordele.

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail fra privatleasing.dk og få nyhederne direkte i din indbakke.

Privatleasing.dk

Find din nye drømmebil og se vores kampagner her.

Facebook

Følg Privatleasing.dk på Facebook og få de seneste nyheder om privatleasing først.