Erhvervsbiler

Uanset om din virksomhed har brug for én eller flere biler i flåden, har vi en leasingløsning, som passer til dig

Firmabiler

Med erhversleasing af firmabil kan du hurtigt blive godt kørende. Vi har samlet et udvalg af de mest attraktive firmabiler, så du kan få et indblik i, hvad der lige nu kører rundt i markedet og hvilke biler der trender.

Varebiler

Med erhvervsleasing af varevogn, sparer du tid på administration. Vi leverer også både rådgivning og sparring, så du kan træffe det helt rigtige valg om hvilken varevogn, der er den rigtige for dig.

Flådeløsninger

Uanset om din virksomhed har brug for én eller flere biler i flåden, har vi med garanti en løsning, der passer til dig. Få hjælp til at vælge den rigtige leasingløsning lige her.

Erhvervsleasing af Firmabiler og Varebiler hos Jyske Finans

Overvejer du at erhvervslease enten varevogn eller firmabil – ja måske har du endda brug for mere end én? Uanset om du har brug for én eller flere biler i flåden, har vi både biler og løsninger, der passer til dig. Vi har sørget for et bredt udvalg, for at kunne løse så mange problemer og tilgodese så mange behov som muligt. Så behøver du ikke gå på kompromis med hverken antal af biler, kvalitet eller pris – du skal blot finde den bil, der vil få din hverdag til at køre bedst muligt og så skal vi nok hjælpe dig med resten.


Erhvervsleas fremfor køb – det kan betale sig!

Vælger du, at erhvervslease fremfor at købe, indgår du helt automatisk i en aftale, hvor der er andre der gør arbejdet for dig – nemlig os!
Det betyder, at du kan spare en masse tid på bilen og dermed skabe stor værdi i din virksomhed på andre områder. Du slipper for administration af egne biler, du får budgetsikkerhed og brugbar samt god rådgivning. Derudover vil du med erhversleasing hos Jyske Finans ligeledes opleve attraktive beskatningspriser, ingen uforudsete omkostninger på vedligeholdelse og heller ingen likviditetsbinding. Du slipper også for at bekymre dig om værditab på bilen, ved operationel leasing.


Operationel og finansiel leasing – hvad er forskellen?

Mange virksomheder med personbiler vælger operationel leasing, da det giver det fulde overblik over, hvad det koster at have bilerne kørende. På varebiler ser vi mange, der vælger finansiel leasing, da de ofte ønsker, at køre bilerne i op til 5 år eller mere og dermed kører bilerne mere eller mindre ned.
Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan vi også her hurtigt hjælpe dig videre. Vi er eksperter i både operationel og finansiel leasing og kan nemt hjælpe dig med, at få overblikket over både fordele og ulemper, så du kan tage det helt rigtige valg.


Tag os med på råd – allerede i dag!

Har du spørgsmål? Eller måske udset dig din næste varevogn. Det kan også være, at du er i tvivl om, hvorvidt det skal være den ene eller anden, så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan træffe os på tlf.: 89 89 50 26 eller på mail: salg@jyskefleet.dk Det er de mest populære biler vi vi viser frem her på siden, hvilket betyder at vi har flere end du kan se. Har vi derfor ikke lige det du søger, så tag ligeledes fat i os og lad os hjælpe dig videre.

Haand Mobiltelefon
Min Bil App

Når du leaser bil gennem os får du adgang til app’en Min bil. App’en giver dig overblik over din leasingaftale og holder bl.a. styr på kørte kilometer og giver dig mange fordele.