Finansiering af maskiner til landbrug og maskinstationer

Når du samarbejder med os om finansieringen af dine investeringer, får du en samarbejdspartner, som ikke blot interesserer sig for udviklingen i din virksomhed – men som også vil udfordre dig, så du kan realisere dine mål.

Inspiration til vækst

Tiderne skifter konstant og stiller krav til, at virksomheder er omstillingsparate og søger nye muligheder.

Kundeportal

Få overblik over din virksomheds anlægsfinansieringer.

Vil du vide mere?

Har du brug for hjælp, eller vil du vide mere, kan du altid kontakte os.

Istock 1226388407
Hvorfor Jyske Finans

Når du samarbejder med os om finansieringen af dine investeringer, får du en samarbejdspartner, som ikke blot interesserer sig for udviklingen i din virksomhed – men som også vil udfordre dig, så du kan realisere dine mål. Vi ønsker at inspirere dig til at investere i din virksomhed, således du kan skabe grobund for fremtidig vækst.

Vi er på forkant med markedet og udvikler ny produkter og løsninger. Desuden samarbejder vi med og understøtter brancheorganisationen DM&E.

Hos Jyske Finans får du:
  • Fast kontaktperson med indgående kendskab til din virksomhed og branche
  • Let og direkte adgang til professionel sparring om dine investeringer
  • Finansiering tilpasset din virksomheds behov
  • Hurtige beslutninger uden unødig bureaukrati
Shutterstock 681770029@3X
Hurtig finansiering af standard materiel
Hos Jyske Finans Ekspres får du hurtigt svar og professionel finansiering - herunder leasing af langt de fleste maskiner som fx gaffeltrucks, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og industrimaskiner.
Hos os får du #1

Inspiration til vækst

Investering i maskiner og materiel til landbrug og maskinstationer stiller høje krav om brancheindsigt og dybdegående viden om finansiering. Det stiller krav om professionel rådgivning og sparring, således du får en finansieringsløsning, som passer til netop dine behov og sikrer din virksomheds mulighed for fremtidig vækst og udvikling.

Hos os får du #2

Finansieringsløsninger

Vi tilbyder finansiering af stort set alle typer af maskiner og materiel til landbrug og maskinstationer – og vi finansierer både nye og brugte maskiner. Du får direkte adgang til vores team af specialister inden for landbrugsudstyr, så du kan få rådgivning og sparring, inden du investerer.

Hos os får du #3

Mere end leasing og lån

Følger du udviklingen og har du økonomisk frihed og råderum til at handle? Ellers anbefaler vi, at du etablerer en finansieringsramme for dine anlægsinvesteringer. På den måde kan du handle, når behovet opstår og de gode tilbud er i markedet. Du kan naturligvis også få finansieret en enkeltstående traktor, en mejetærsker, en gyllevogn eller lignende. Tag os med på råd og hør om dine muligheder.

Bliv inspireret
Det er vigtigt, at ens samarbejdspartner ved, hvad ens butik egentlig indeholder, samt hvad vi skal bruge for at holde den kørende fremadrettet.
Jørgen Kristensen, Direktør v/ Jørgens Maskinstation
Jørgen Kristensen Maskinstation

Vi støtter den grønne omlægning

... og har fokus på bæredygtighed i samfundet.

Tag os med på råd – allerede i dag!

Har du spørgsmål? Eller måske udset dig din næste investering, så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan træffe os på tlf.: 89 89 66 51 eller på mail: onlinesales@jyskefinans.dk

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.