Jyske Fleet

Uanset om din virksomhed har brug for én eller flere biler i flåden, har vi en leasingløsning, som passer til dig

Firmabiler

Med erhversleasing af firmabil kan du hurtigt blive godt kørende. Vi har samlet et udvalg af de mest attraktive firmabiler, så du kan få et indblik i, hvad der lige nu kører rundt i markedet og hvilke biler der trender.

Varebiler

Med erhvervsleasing af varevogn, sparer du tid på administration. Vi leverer også både rådgivning og sparring, så du kan træffe det helt rigtige valg om hvilken varevogn, der er den rigtige for dig.

Kontakt

Har du brug for hjælp eller spørgsmål? Kontakt os her

Erhvervsleasing af Firmabiler og Varebiler

Når du og dine medarbejdere skal fra a til b, er det essentielt at have fokus på, hvordan transporten kan optimeres på allerbedste vis. Hvad er jeres kørselsbehov? Har I langt til arbejde, mange kilometers arbejdskørsel, behov for stort bagagerum eller noget helt andet?

Måske har I brug for én eller flere firmabiler eller varevogne i virksomheden. Her er leasing en oplagt mulighed.

Er du privatperson og er mere til privatleasing har vi også det via. Privatleasing.dk.

Operationel og finansiel leasing

Vi tilbyder både finansiel og operationel leasing hos Jyske Finans. Forskellen på de to forskellige leasingtyper er primært de gældende præmisser, når leasingperioden er slut: Ved operationel leasing skal du blot aflevere din leasede varevogn eller firmabil tilbage, hvorimod du ved finansiel leasing har skrevet under på, at du vil købe bilen efter leasingperioden.

Det er meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvilken løsning, der er den rigtige. Har du brug for både varevogne og firmabiler i din flåde, kan du vælge forskellige leasingløsninger.

Tag fat i os. Vi har ekspertisen i begge leasingløsninger og vi vil til enhver tid hjælpe dig med at få overblikket, så du kan træffe de helt rigtige valg.

Leasing frem for køb – det kan i dén grad betale sig!

Når du laver en leasingaftale hos os, så klarer vi arbejdet for dig. Det er vores mål, at det skal være nemt at være kunde i Jyske Finans. Ved at lease dine erhvervsbiler, slipper du for administration af egne biler, du får budgetsikkerhed og fast, kompetent rådgivning. Du behøver ikke bekymre dig om uforudsete omkostninger ved vedligeholdelse, vi har ingen likviditetsbinding, og du vil opleve attraktive beskatningspriser – netop fordi du leaser hos os.

Du skal ikke nøjes– heller ikke når det kommer til erhvervsbilerne i din virksomhed. Vi ved, at der er mange overvejelser at gøre sig, og derfor har vi sørget for et bredt biludvalg og skarp vejledning, så du ikke skal gå på kompromis med kvalitet, pris eller antal af biler i din flåde.

Vi er her for at hjælpe dig

Måske ved du allerede, hvilke kriterier, du har, når du skal anskaffe dig en firmabil eller varevogn – eller måske vil du have hjælp til at vælge.

Nogle af vores kunder ved præcis, hvilken bilmodel, de er på udkig efter, mens andre er interesseret i at undersøge markedet nærmere. Fortæl os om dine ønsker og præferencer – lige fra udstyrspakke til kilometerbehov - så vi kan sammensætte et leasingtilbud til dig, ud fra netop dine behov. Vi ønsker at rådgive dig i alt fra brændstoføkonomi til hestekræfter og komfort.

Fremtiden er grøn – skal dine erhvervsbiler være det samme?

Flere og flere virksomheder sætter en grønnere kurs. Det er en fordelagtig investering både i klimaet og i den enkelte virksomhed. Oplever du efterspørgsel på elbiler hos dine medarbejdere? Måske mærker du en stigende interesse for bæredygtighed hos kunderne i din virksomhed?

Der er mange gode grunde til at overveje at lease en elbil, og drømmen om at trille ind på kundens parkeringsplads i en elbil, er absolut ikke urealiserbar. Tværtimod.

Fortæl os om dine ønsker og kørselsbehov, så finder vi en leasingløsning på en elbil, der passer til dig og din virksomhed.

Lad os hjælpe dig med at komme på forkant

Når hverdagen er i gang, og I har travlt i virksomheden, så tager den ene dag hurtigt den anden. Derfor er det vigtigt at tænke fremad. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Har du overblik over dine og dine medarbejderes kørselsbehov om et år? Vi ved, at kundeforbindelser, forretninger og kørselsafstande m.m. ændrer sig, og det vil vi selvfølgelig gerne komme i forkøbet. Der er ofte 6-12 måneders ventetid på mange attraktive bilmodeller, og det er lang tid at vente på en bil, som du skal bruge nu og her.

Hvad end du allerede har en leasingaftale hos os, eller om du overvejer at lave en, så er det en rigtig god idé at kigge på dine muligheder på forhånd.

Det er ikke altid nemt at vide, hvad virksomhedens behov er et år ude i fremtiden. Vi er her for at hjælpe dig. Tag en dialog med os allerede nu, så vi kan få bestilt den bil (eller de biler), som du får brug for - så slipper du for at bekymre dig om det senere.


Tag os med på råd – allerede i dag!

Har du spørgsmål? Eller måske udset dig din næste varevogn. Det kan også være, at du er i tvivl om, hvorvidt det skal være den ene eller anden, så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan træffe os på tlf.: 89 89 50 26 eller på mail: salg@jyskefleet.dk Det er de mest populære biler vi vi viser frem her på siden, hvilket betyder at vi har flere end du kan se. Har vi derfor ikke lige det du søger, så tag ligeledes fat i os og lad os hjælpe dig videre.

Haand Mobiltelefon
Min Bil App

Når du leaser bil gennem os får du adgang til app’en Min bil. App’en giver dig overblik over din leasingaftale og holder bl.a. styr på kørte kilometer og giver dig mange fordele.