1. Forside
  2. Erhverv
  3. Om Jyske Finans

Om Jyske Finans

Istock 1209918117
Vi vil gerne inspirere dig til at investere i din virksomhed

I Jyske Finans ønsker vi at inspirere dig i udviklingen af din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel som proaktiv samarbejds- og sparringspartner for dig og din virksomhed, og vi tror på, at vi kan bidrage til din virksomheds driftsmæssige vækst, sundhed og position på markedet.

Erhverv Bor Drejemaskine Green Overlay
En stærk koncern

Jyske Finans er en selvstændig virksomhed i Jyske Bank-koncernen. Vores hovedsæde ligger i Silkeborg, men med kontorer i både Aalborg og Glostrup er vi altid tæt på dig.
Vi er ca. 170 medarbejdere og er en af landets største og mest erfarne virksomheder indenfor bilfinansiering og finansiering af materiel til erhvervslivet.

Istock 518308224
Hvad kan du forvente af Jyske Finans?
  • Stor faglig indsigt i din branche
  • Bæredygtighed i højsædet
  • En brancheekspert som fast kontaktperson
  • Vidensdeling, sparring og fleksibilitet

Ikke mindst kan du forvente et værdisæt, hvor sund fornuft, hæderlighed, handlekraft, ligeværd og uhøjtidelighed er grundstenene for den måde, vi driver virksomhed på.

Bæredygtighed i Jyske Finans – Alle fremskridt tæller

Vi har en ambition om at drive en virksomhed, der optræder ansvarligt og fremmer bæredygtighed. Bæredygtighed ser vi som en rejse, hvor alle fremskridt tæller. Vi vil gerne understøtte denne rejse.
Det gør vi blandt andet ved at investere i de rette maskiner og materiel, som kan medvirke til at mindske energiforbruget og reducere forureningen – samtidig med at produktionen effektiviseres. Fokus er i bund og grund at lægge grundstenene for et mere ansvarligt forbrug og produktion, alt imens vi øger din virksomheds konkurrencemæssige position på markedet og skaber grobund for vækst.

Læs Jyske Bank-koncernens seneste rapport om bæredygtighed her:
https://www.jyskebank.dk/ir/baeredygtighed/rapport

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.