Styrk din virksomhed med de rette investeringer

I Jyske Finans sætter vi din virksomheds drift og vækst i fokus. Det er dét, det hele handler om. Vores rådgivere har stort kendskab til din branche, og vi har sund fornuft, handlekraft og specialviden i højsædet, når vi skal finde de mest optimale leasingløsninger til dig og din virksomhed, når du har brug for nye maskiner og materiel. Vi er med dig hele vejen.

Nyt materiel er den bedste investering i din virksomheds fremtid

Din likviditet skal sikre din primære drift – og pengene skal arbejde for dig. Vælger du leasing fremfor køb, når du investerer i nyt materiel, undgår du at binde dine penge i investeringerne. På den måde opnår du alle de mange fordele, en leasingaftale hos Jyske Finans giver dig. Fordele, som vi skal se nærmere på her.

Med nye maskiner og nyt materiel har du mulighed for at opnå en lang række fordele. Disse fordele kan blandt andet være et lavere energiforbrug, større effektivitet og øget automatisering, som kan spare dig for personale og lønkroner. Alt i alt effektiviseres din virksomhed, samtidig med, at du sparer omkostninger på dine produkter med nyt materiel Dét får dig til at stå stærkere markedet og overfor dine kunder. Derudover er omkostningerne til vedligehold af nye maskiner og materiel knap så tunge som ved ældre maskiner. Sidst men ikke mindst, er driftssikkerheden større i forbindelse med nye maskiner og materiel – det betyder, at du også styrker din leveringssikkerhed til dine kunder.

Totaløkonomi: det store billede, der virkelig gælder

Ved investeringer i nyt materiel, er det vigtigt at se på din virksomheds totaløkonomi, og ikke kun på den enkelte investering alene.

Totaløkonomien ved investering i en ny maskine eller materiel, er ikke kun kostprisen på den samlede investering. Det er også vedligeholdelsesomkostninger på kort og lang sigt, teknisk levetid, energiforbruget, bæredygtigheden, driftskapaciteten, og ikke mindst, hvor meget materiellet skal anvendes i forhold til, hvornår det skal udskiftes igen.

Vi hjælper dig med at se, hvordan investering i nyt materiel i det store billede gavner din virksomhed på den mest optimale vis. En ny investering er et taktisk træk, der hurtigt kan spare penge, tid og resurser i din virksomhed – netop derfor er din totaløkonomi essentiel at have for øje.

Har du brug for et overblik over, hvordan nyt materiel kan gavne din totaløkonomi?

Tag fat i os – vi vil altid gerne hjælpe dig.

Du kan også prøve vores leasingberegner her.

Skal din næste investering være grøn?

Virksomheder, der har indsigt i eget CO2-forbrug og som har en plan for, hvordan forbruget kan reduceres, bliver også de virksomheder, der står stærkest fremadrettet. Det gælder både i forhold til at bevare sin egen position i markedet, men også når nye kunder skal hentes ind. Det er derfor afgørende at tænke bæredygtighed ind, når der skal investeres i nye maskiner og materiel. Flere og flere nye produkter og maskiner på markedet tager et skridt i den bæredygtige retning, og netop ved at investere i de grønnere muligheder, som byder sig, er din virksomhed med til at sætte en bæredygtig kurs for hele branchen.

Et grønt fokus er en gylden investering – for miljøet og for din virksomhed

Grønne investeringer kan være både CO2-besparende og økonomisk gunstige for dig og din virksomhed. Og Ikke mindst vil din investering i nyt bæredygtigt materiel også give din virksomhed en konkurrencemæssig fordel og skabe grobund for vækst ud mod nye kunder. Hos Jyske Finans arbejder vi med grøn omstilling ud fra begrebet ”Bæredygtighed med bundlinje”. Det gør vi fordi, det er en fordel for både din virksomhed og for miljøet.

Få mere inspiration her: Grøn indstilling er en gylden investering – for klimaet og for din virksomhed (jyskefinans.dk)

Vil du se nærmere på for mulighederne for, at dit næste nye materiel kan blive grønnere end dit gamle? Kontakt os for en uforpligtende snak om din virksomheds næste bæredygtige investering.

Fleksibilitet - en kæmpe fordel for din virksomheds vækst

Når tiderne skifter, er det afgørende, at der er mulighed for at skalere både op og ned i maskin- eller materielparken i forhold til din nuværende produktion. Har fokusset på markedet eller købsadfærden fra dine kunder ændret sig? Oplever du måske nye krav fra dine kunder eller samarbejdspartnere? Har din virksomheds opgaver ændret sig?

Med leasing følger en fleksibilitet, som gør det muligt for dig fortsat at investere i din virksomhed – også når omstændighederne ændrer sig. Når kunder, krav, opgaver m.m. forandres, kan det være nødvendigt at se ind i muligheden for nyt materiel, der imødekommer de nye faktorer, samtidig med, at du stadig kan indfri de forpligtelser, den gamle maskinpark var behæftet med. Den rette leasingløsning – til både ældre og nyt materiel - betyder, at du uden besvær kan udskifte dine maskiner og følge med udviklingen, uden at skulle binde dine penge i en stor investering. På den måde kan du bevare din gode likviditet, som er guld værd i et til tider turbulent marked.

Optimering er en økonomisk genistreg

Taler vi om optimering af dit materiel og din virksomhed, er der et grundlæggende spørgsmål, som skal tages op:

Kan du få mere optimering for den samme månedlige ydelse, som du betaler i dag?

Inden du foretager en ny investering – hvad end det er ved udgangen af en leasingaftale eller ved en ny købsaftale – så så tag os med på råd. Der kan være en stor økonomisk fordel i at undersøge dine leasingmuligheder hos os først.

Vores rådgivere har ekspertisen i branchen, og der er stor sandsynlighed for, at der findes nyt materiel på markedet, der kan optimere din virksomhed endnu mere. Leasing giver dig mulighed for at følge med branchens udvikling, og du kan løbende udskifte dit materiel, så du altid har den mest optimale løsning mellem hænderne.

Vi er din samarbejdspartner, og vi har specialviden i finansiering og stor indsigt i din branche. Vi yder en skarp rådgivning med fokus på din virksomheds behov, totaløkonomi, vækst og ikke mindst fremtid.