Brancher

Landbrug

Investering i maskiner og materiel til landbrug stiller høje krav om brancheindsigt og dybdegående viden om finansiering.

Transport

For virksomheder inden for transportsektoren er investeringer i transportmateriel en afgørende faktor for konkurrenceevnen.

Entreprenør

Vi tilbyder finansiering af stort set alle typer af maskiner og materiel til entreprenører – og vi finansierer både nye og brugte maskiner.

Industri

Du får direkte adgang til vores team af specialister inden for industrimaskiner, således du kan få rådgivning og sparring, inden du investerer.

En seriøs samarbejdspartner

Når du samarbejder med os om finansieringen af dine investeringer, får du en samarbejdspartner, som ikke blot interesserer sig for udviklingen i din virksomhed – men som også har et stort kendskab til din branche.

Vi tror på, at vi kan gøre en forskel som proaktiv samarbejds- og sparringspartner for dig og din virksomhed, og vi tror på, at vi kan bidrage til din virksomheds driftsmæssige vækst, sundhed og position på markedet.

Tag fat os i dag for at høre mere om dine muligheder.

Erhverv

Forhandler

Vi samarbejder med et bredt udvalg af leverandører af materiel og maskiner til slutkunderne.

Erhverv

Bæredygtighed

Vi vil gerne inspirere dig til at investere i den grønne omstilling. Omstilling med bundlinje - lad dig inspirere af grønne tiltag.

Erhverv

Den digitale Kundeportal

Kundeportalen giver dig let og hurtigt et samlet overblik over din virksomheds anlægsinvesteringer.

Finansiering af brugt materiel


Et fornuftigt valg - hos Jyske Finans finansierer vi også nyere, brugte maskiner og materiel.

Nye maskiner - nyt materiel
Nye maskiner til nye tider

Vi vil gerne inspirere dig til at investere i din virksomhed – og vi er med, når nye ideer opstår. Vi står for finansieringen, håndteringen og administrationen, når du skal realisere nye ideer og lægge planer, så du kan nå dine mål.

Tag os med på råd – allerede i dag!

Har du spørgsmål? Eller måske udset dig din næste investering, så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan træffe os på tlf.: 89 89 66 51 eller på mail: onlinesales@jyskefinans.dk

Privatleasing.dk

Har du behov for at Privatlease - kan du via vores site Privatleasing.dk lease din næste bil online.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.