Har du overblik over din virksomheds klimaaftryk?

Kan du imødekomme de stigende krav om dokumentation af CO2-udledning fra dine kunder og samarbejdspartnere?
Se med her
(1200 × 400Px)

Har du overblik over din virksomheds klimaaftryk?

Kan du imødekomme de stigende krav om dokumentation af CO2-udledning fra dine kunder og samarbejdspartnere?

For mange virksomheder bliver det afgørende at kunne dokumentere sit klimaaftryk for at bevare eller styrke sin position på markedspladsen. Dels fordi kunder og samarbejdspartnere i øget grad vil stille krav om bæredygtig handling, og dels fordi lovgivningen udvikler sig i en retning, hvor CO2-rapportering og – reduktion bliver et vilkår.

Det er ikke umuligt at få overblikket over din virksomheds klimaaftryk med et klimaregnskab - men det kan være en svær opgave at starte op på.

Har du styr på, hvilke data klimaregnskabet skal indeholde - og hvordan tallene skal dokumenteres? Kender du de nye lovmæssige krav om klimarapportering, som er på vej? Kan du risikere at møde andre udfordringer?

Vi hjælper dig. Jyske Finans har i samarbejde med Nordic Green Solutions sammensat et webinar, som giver dig et indblik i de kommende krav til ESG-rapportering. Et emne, der er mere relevant end nogensinde før.

Webinaret løber af stablen d. 29. juni på Teams og er opdelt 2 dele ud fra størrelsen på din virksomhed:

Kl. 8.45 – 9.30: Klimaregnskaber for SMV’er (virksomheder i regnskabsklasse A, B og C)

  • Vi vil får indblik i de forskellige lovmæssige rapporteringspunkter og hvilke datamålepunkter, der har særlig relevans for netop SMV’er.
    Vi dykker ned i de fremtidige ESG-regnskaber, så du bliver klædt på med netop dén viden, du og din virksomhed har brug for.

Kl. 10.00 – 10.45: Klimaregnskaber for store virksomheder (regnskabsklasse C stor og D)

  • Vi vil komme omkring de forskellige lovmæssige rapporteringspunkter og hvilke datamålepunkter, der har særlig relevans for store virksomheder.
    Vi vil belyse de fremtidige ESG-regnskaber, og så bliver det gjort klart, hvordan man som virksomhed påbegynder arbejdet med CSRD (direktivet om virksomheders bæredygtighedsrapportering).

 

Kort sagt:
Uanset din virksomheds størrelse, vil disse webinarer gøre dig endnu klogere på, hvordan de lovmæssige krav gribes an, hvordan du udformer konkrete handleplaner, og ikke mindst hvornår din virksomhed skal være klar med sit klimaregnskab, for ikke at blive hægtet af.

I begge webinarer vil vi tage konkrete cases op, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.