1. Forside
  2. Erhverv
  3. Inspiration
  4. Webinar
  5. Se med her
  6. NGS Webinar - Tilskud til dine grønne investeringer

Webinar: Ny og endnu større pulje af tilskud til dine grønne investeringer

Ny og endnu større pulje af tilskud til dine grønne investeringer! Bliv endnu klogere på erhvervspuljen her.
Se med her
Webinar Ngs

Webinar d. 2. november 2023

Jyske Finans og Nordic Green Solutions inviterer til et spændende webinar om tilskud i erhvervspuljen d. 2. november kl. 9.00. Vi har afsat ca. 30 min. til webinaret alt afhængig af spørgelysten. Webinaret afholdes på Teams.

Om webinaret:

I erhvervspuljen via energistyrelsen er det muligt at få tilskud til investeringer, der fremmer den grønne omstilling. Det gør sig gældende for investeringer, der enten gavner kWh forbruget eller nedsætter virksomhedens CO2-udledning.

Energistyrelsen åbner i 2024 op for en ny og endnu større erhvervspulje på kr. 640 mio. Her er der igen mulighed for at søge om tilskud til energisparrende investeringer i bl.a. nye maskiner og udskiftninger af varmekilder.

Til webinaret kommer vi ind på kriterierne for at søge om tilskud i puljen, og vi skal se på, hvordan selve ansøgningsprocessen fungerer. Bliv endnu klogere på, hvornår du som ansøger kan forvente svar, og hvornår din virksomhed kan dermed kan påbegynde de grønne projekter.

Der er mulighed for at få tilskud til helt op til 50 % af investeringen - alt afhængig af din virksomheds størrelse. Vi kommer også omkring nogle eksempler på ansøgte projekter fra erhvervspuljen i 2023.

Vi glæder os, og vi håber at se en masse deltagende i webinaret, så vi sammen kan give den grønne omstilling endnu et skub i den rigtige retning.

Webinaret er gratis og du tilmelder dig her under.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail, hvorfra du kan tilføje webinaret til din kalender.

Læs mere om Nordic Green Solutions her.