Årets BusinessBil 2020

Firmabiler
Bmw 3 Series Touring 2020 Front

Sidste års vinder af Årets BusinessBil 2019 var den svenske darling Volvo V60 og den er stadig ekstremt populær at lease i blandt vores udvalg af firmabiler – men Volvo er også kendt for sit tidløse design, der aldrig går af mode og en køreglæde der tager dig til nye højder. Volvo V60 måtte dog se sig slået på målstregen denne gang. Det var nemlig en tysk klassiker, der løb med sejren og det giver faktisk rigtig god mening! Læs med her, hvis du vil vide hvorfor, at vi synes det er den helt rigtige bil, der blev vinder.


BMW 320d Touring: hvorfor vandt den?
… Fordi det er en sjov, hurtig og komfortabel køremaskine. Sådan lød det fra juryen, da der blev argumenteret for, hvorfor den nye BMW 320d Touring blev BusinessBil 2020. BMW 3-serie sætter nye standarder for, hvor velkørende en firmabil kan være. Sport og komfort er forenet i et samspil, der betyder, at man ikke behøver gå på kompromis med nogen af delene.

Tobias Bai, der er formand for Arbejdsmiljøudvalget i Business Danmark uddyber:
”BMW’ens køreegenskaber begejstrede virkelig testkørerne. Motoren har stort overskud, bilen ligger knivskarpt på vejen og sædet kan bedst sammenlignes med et skræddersyet jakkesæt, og det er vigtigt, når man ligger mange timer på vejen” – Tobias Bai.

BMW 320d Touring er altså en vinder, der har de klassiske firmabilsdyder. Men det er samtidig en bil, hvor der er lagt vægt på køreglæde og fantastiske køreegenskaber uden at gå på kompromis med komforten. Derudover findes der et ekstremt brugervenligt infotainmentsystem og mulighed for avanceret sikkerhedsudstyr – til dig der vil have den fulde oplevelse. Stort tillykke til vinderen!

Leas BusinessBilen 2020 hos JyskeFleet.dk
Hos os får du ikke bare en vinder af en bil, du får også en aftale oven i købet, der blandt andet kan indeholde dækaftale, forsikring, Vejhjælp og meget mere. Læs mere om vinderen BMW 320 d Touring lige her og opdag en udstyrs-liste, der indeholder lidt af det hele.

Er sidste års vinder mere dig, så finder du Volvo V60 lige her. Er det heller ikke en bil, der passer til dine behov? så har vi mange andre biler i vores online katalog. Her finder du et udvalg af vores mest populære biler – er der en bil du mangler på siden eller er du på udkig efter noget helt andet, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi har flere end du ser på hjemmesiden.Tag os med på råd!  
Hos Jyske Fleet finder du et attraktivt udvalg af varebiler – leaser du gennem Jyske Fleet, får du fast Account Manager, der altid står klar med rådgivning og gode råd, i forhold til hvilken bil og aftale der passer bedste til dine behov.

Du kan træffe os på tlf.: 89 89 50 26 eller på mail: salg@jyskefleet.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.