Årets Varebil i Danmark 2019

Firmabiler
Aarets Varebil 2019

Årets Varebil i Danmark 2019

Alle gode gange 3! Det var nemlig ikke kun én bil, der vandt dette års kåring af Årets Varebil 2019. I messecentret i Herning er der, indtil på lørdag den 23. marts, gang i den årlige Transportmesse. På messen blev der på åbningsdagen, torsdag den 21. marts, kåret hele en-to-tre vindere af dette års konkurrence: Årets Varebil i Danmark 2019. Mange var mødt op og nysgerrige på, hvem der løb med sejren.

Trekløver med vindergener

Det var tre biler fra PSA-koncernen, der løb med dette års titel som vinder af Årets Varebil i Danmark 2019. Kåringen er arrangeret af Danske Motorjournalister (MKD) og juryen bestod i år af otte uafhængige journalister. Årets Varebil-kåringen går ud på at finde den mest interessante nyhed på markedet for varebiler i Danmark. Dette år kunne de otte journalister dog ikke nøjes med at vælge én interessant nyhed. De tre vindere af Årets Varebil i Danmark 2019 er:Ford S Max

Stort tillykke til de tre vindere!

Hos alle tre varevogne finder man især højt sikkerhedsniveau og god komfort til en fordelagtig pris. Modellerne er opgraderet betydeligt fra forgængerne og det kan i den grad både ses, høres og mærkes med skarpe linjer og praktisk design, lavere støjniveau og kabiner med god komfort. Der er mange gode grunde til, at det netop var disse tre biler, der vandt Årets Varebil i Danmark. De fås alle tre med forhjulstræk og manuelt eller automatisk gear. Derudover har de 360-graders kamerasystem, der på en skærm ved bakspejlet viser, hvad der sker både bag og på højre side af bilen. Der er ingen indlæringskurve og systemet er både simpelt, anvendeligt og til stor hjælp.

Søster P, søster C og søster O

Søsterbilerne har ligeledes automatisk nødbremse og en overlæsindikator, der hjælper og guider føreren med at undgå for tung last. Systemet giver både sikkerhed i forhold til at minimere risikoen for bøder og de potentielle skader, der kan forekomme ved et overbelastet køretøj samt forebygger risikoen for unødvendigt slitage og ulykker. Lastevnen i de tre biler er op til 1000 kg og varerummene op til 3,9 kvadratmeter. Der er god plads og ingen grund til bekymring for overbelastning i de tre vindere. Berlingo Van og Opel Combo fås begge med konventionelle kabiner med instrumenterne bag rattet, mens Peugeot Partner har et lille og lavt placeret rat, så man ser instrumenterne over rattet. Det er altså de mindre detaljer der adskiller bilerne fra hinanden. Dette kan være en stor hjælp til at vælge mellem de næsten identiske trillinger.

Vil du lease den nye Citroën Berlingo Van?

Efter denne kåring kan vi sagtens forstå, hvis det trækker lidt i lysten til at anskaffe sig en ny varevogn. Du kan hos Jyske Fleet lease Berlingo Van og få mulighed for at tilvælge dækaftale, vejhjælp, forsikring og meget mere. Oveni pakken får du adgang til Min Bil app, der giver dig det fulde overblik over din aftale. Derudover tilbyder vi bilrådgivning, hvor du får mulighed for sparring med en fast Account Manager, der altid er klar til at hjælpe.


Tag fat i os og hør om mulighederne for at sammensætte en aftale, der matcher dine og virksomhedens behov.

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.