Brian tester Peugeot 5008

Firmabiler
Istock 1271505328

Denne uge har Brian testet Peugeot 5008

Jeg havde glædet mig til at skulle prøvekøre denne bil, da jeg længe har gået med tanker på, at skifte min firmabil ud, og dette derfor var den perfekte mulighed for at teste markedet af. Som firmabil lever den fuldstændig op til mine høje forventninger. Den er rummelig og der er plads til meget, når man kører alene rundt. De mange timer på vejen var en leg i denne bil, da den både i forhold til komfort og størrelse gav en god køreoplevelse. Jeg kunne sagtens tilbagelægge en masse kilometer i denne.

Den første følelse der ramte mig, da jeg gik ud mod parkeringspladsen og så bilen holde og vente på mig, var helt sikkert glæde! Glæden ved en bil der både er stor og ser sporty ud, men som samtidig også opfylder alle krav til både en firmabil og en familiebil. Den bedste kombination af to verdner, hvis man spørger mig. Så kan jeg sagtens føle, at jeg får opfyldt drengerøvs-kravene, selvom jeg er på vej fra arbejde og skal ud for at hente børn og handle i Netto. Jo mere jeg kørte i bilen, jo mere kom de familievenlig fordele også til syne.


Det er altså ikke kun en firmabil, som det er den primære funktion. Der var rigeligt med plads til både barnevogn, oppakning og dagligvare på én gang. Jeg var ikke på noget tidspunkt nervøs for at rende tør for plads. Jeg synes bilen er utrolig behagelig at køre i både på de lange og de korte ture. Når jeg sad i den føltes det slet ikke som om, at den var ligeså stor som den ser ud, hvilket gav en følelse af mere plads både til parkering, overhalinger eller andre udfordringer, hvor en stor bil ofte kan være en udfordring. Det er altså en stor bil, som er nem og hurtig at komme rundt i.


Indvendigt lagde jeg især mærke til det lille lækre rat, som var behageligt at holde ved og gav mig følelsen af fuld kontrol over bilen – den bedste følelse at have, når jeg har børnene med. Derudover har bilen en fed futuristisk digital instrumentering, hvilket giver bilen et moderne udseende og fornemmelsen af, at have alle muligheder indenfor rækkevidde. Jeg kunne i den grad godt overveje at lease den her, som min næste bil.

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.