1. Forside
  2. Erhverv
  3. Nyheder
  4. Firmabiler
  5. Denne uge har Esben testet Audi A5

Esben tester Audi A5

Firmabiler
Istock 1318453228

Denne uge har Esben testet Audi A5

A5 Sportback er i den grad en fuldblods Audi. Motoren og gearkassen går op i en højere enhed, når de 190 dieselheste slippes løs sammen med det geniale automatgear S-tronic. Da jeg første gang fik fornemmelsen af den kombinationen mens jeg sad i bilen, hoppede mit hjerte lige en ekstra gang. Fed fornemmelse! I mine øjne er denne bil hvad man ville kalde for en smart cruiser. Flere gang mens jeg kørte i bilen, lagde jeg mærke til, hvordan bilen fik folk til at vende blikke både på parkeringspladsen og i trafikken. Så hvis man er til opmærksomheden, er denne bil den helt rigtige makker i trafikken. Det blev næsten for meget for mig. Da jeg begyndte at blive opmærksom på det, var det pludseligt svært at ignorere. Men også en fed følelse, at man har noget andre synes er flot og opsigtsvækkende. Derudover er det ikke for mange knapper der kan skabe forvirring eller være i vejen, tværtimod helt perfekt med knapper der har et formål og sidder hvor de skal, i hvert fald efter min menig.


Overskuelig og sporty

Det er dog ikke kun det ydre der fungerer godt, det er ligeså meget det indre. Der ikke for mange knapper eller unødvendige funktioner, men alt hvad man skal bruge er samlet og det er let og overskueligt at danne sig overblikket. Jeg sætter ofte en lav bil i sammenhæng med sportslighed og jeg synes på mange måder, at dette gør sig gældende for Audi A5 også. Med en kompakt kabine og lækre sportssæder, følte jeg mig som racerkører hver gang jeg var ude på kundebesøg eller på vej til og fra arbejde.
Teknologien flytter ind

Jeg fik ligeledes lov til at teste Audis ”Virtual Cockpit og det fungerede over alt forventning. Her dukkede der et kort op enten i almindelig visning eller som Google Maps på instrumentbrættet. Denne funktion er vigtig for mig, da jeg i forbindelse med mit arbejde ofte har brug for navigation, når jeg besøger nye steder og kunder. Med adaptiv fartpilot og Audis uovertrufne køassistent fuldendte bilen min totale køreoplevelse, og viste sig at være den perfekte makker på både korte og lange ture.

Træng kabine og rummeligt bagagerum

I forhold til den sportslighed jeg fik indtryk af, tilslutter resten af bilen sig hurtigt denne forforståelse, blandt andet med bagagerummet, da ruden løftes med op på bagsmækken og dermed giver en god læssehøjde samt dybde. Perfekt størrelse til små ærinder i arbejdsmæssige sammenhænge. Kabinen er ret træng, og dermed ikke udpræget familiebil, men hvis man som jeg, er på udkig efter en ny firmabil, så er det netop en bil som Audi A5 der giver mening. For som ”Coupe” gør den det til UG. Jeg kom nemt og hurtigt frem mod målet og oplevede en god funktionalitet, samt en bil der har det nødvendige uden for meget fyld”Jyske Fleet tilbyder


Står du og mangler en firmabil, der skaber gode køreegenskaber på de lange ture. En bil der både kombinerer det kompakte med rummelighed og dermed er som skabt til en firmabil hvor der skal være plads til det højst nødvendige, så tag fat i os og hør om mulighederne for at sammensætte en aftale, der matcher både dine og virksomhedens behov.


Telefon: 89 89 50 26
Mail: salg@jyskefleet.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.