1. Forside
 2. Erhverv
 3. Nyheder
 4. Firmabiler
 5. Nyheder - efterårskatalog 2019

Nyheder – efterårskatalog 2019

Mangler du en ny firmabil og overvejer du snart at skifte den gamle ud? Så er det her du skal læse med og blive inspireret.
Firmabiler
Istock 868558080

Nyheder – efterårskatalog

Der er nye biler på vej og i takt med efterårets indtræden i det danske land vil der både komme nogle fede nye modeller i kataloget samt ske opdateringer på nuværende modeller. Mangler du en ny firmabil og overvejer du snart at skifte den gamle ud? Så er det her du skal læse med og blive inspireret.
Ny regel for kørsel med gods i varebil

Mercedes E-klasse Edition SPORTSTYLE

En ny variant fra Mercedes er kommet til og her snakker vi en Sportstyle edition. Den har fine linjer og et sporty udsende både udenpå og indeni.

Vores bilrådgivere fremhæver
Indvendigt finder du AVANTGARDE interiør og midterkonsol i sort åbenporet asketræ. Rattet er AMG fladbundet og i kategorien sport. Du finder ligeledes COMAND online navigation, der giver et klart og optimeret skærmbillede under kørsel. Sidst men ikke mindst en sort taghimmel og specialmodel bundmåtter der giver den sidste finish.

Udvendigt vil vi især fremhæve 19” AMG Letmetal fælge i Mercedes’ eget design, der fuldender det gennemgående sporty design. Bilen er udtryksfuld og spændende og de mange sporty detaljer, gør den skarp at se på.


Ny regel for kørsel med gods i varebil

Peugeot 508 SW Business 2019

Vi har opdateret priserne på Peugeot 508 og kan derfor komme på banen med forbedrede Businesspriser dette efterår. Udover prisjusteringer er alle businesspriserne på Peugeot 508 inkl. standardlak. De almindelige Allure BlueHDi 130 versioner udgår til fordel for PACK versionerne med adaptiv fartpilot og bakkamera. Altså en forbedring hele vejen rundt.

Vores bilrådgivere fremhæver
Peugeot 508 har vundet Årets Bil Designprisen 2019 og gør sig derfor til en stor spiller og potentiel firmabil for dig, der gerne vil skille sig ud i en bil, der udstråler klasse og anderledes design. Det perfekte design sikrer en kompromisløs æstetik og kvalitet. Her får du afbalancerede proportioner, rammeløse døre og en finish der gør, at designet bærer sit helt eget præg af elegance og perfektion.

”Peugeot 508 er en modig designøvelse, der fungerer. Det fortjener hæder, at man kan få en så elegant bil med stilrent indre og lækre materialer til en folkelig pris. Samtidig beviser 508, at lækkert design ikke behøver at være upraktisk. ”
– foreningen af Danske Motorjournalister


Ny regel for kørsel med gods i varebil

Skoda Superb

Skoda Superb har fået et facelift og det betyder, at vi har den nye Skoda Superb i efterårskataloget. Den har både fået en opgradering udenpå og indeni.

Vores bilrådgivere fremhæver
Et facelift har gjort den allerede rummelige Skoda Superb en smule større. I Danmark er denne bil især kendt for at gøre sin entre som firmabil, og det er der endnu større grund til nu, hvor pladsen er blevet endnu større. Med et yderst rummeligt bagagerum og god plads til benene, er dette en drøm at køre i, især hvis der skal transporteres meget frem og tilbage eller hele familien skal med.

Du finder Skoda Superb til erhvervsleasing med følgende udstyrsvarianter:

 • Business
 • Business Executive
 • Sportline

Læs mere om udstyrspakkerne herNy regel for kørsel med gods i varebil

VW Passat

Den nye Passat er landet og bliver selvfølgelig en del af vores efterårskatalog. Den kommer i to udstyrsversioner – Business og Elegance. I forbindelse med introduktionen af den nye Passat, introducerer vi en kampagnemodel med navnet PLUS. Heri skal der også tillægges den betydning, at med PLUS får du netop det ekstra, der gør hverdagen en smule nemmere. Plus bliver tilgængelig på Business og Elegance niveauerne med DSG. Læs mere om udstyr her

Vores bilrådgivere fremhæver
Er du et travlt menneske der ofte er på forretningsrejse, eller har du ansvaret for familiens hverdag? Så er det vigtigt at have en pålidelig bil og det får du med den nye Passat. Dens opgave er at gøre dit liv lettere. Vi vil i sær fremhæve de intuitive funktioner, der gør hver eneste tur til en oplevelse, der kan nydes med et højt komfortniveau. Derudover er designet og udtrykket ligeledes noget for sig selv, hvor især den markante kølergrill og forlygternes signaturer straks fanger blikket.

Med den nye Passat kan du være godt kørende og teknologi og assistent systemer hjælper dig igennem både arbejdsdag og hverdag og gør det hele lidt lettere – i hvert fald når det kommer til din kørsel.Ny regel for kørsel med gods i varebil

BMW 3-serie Touring (G21)

Sidste kategori i dette års efterårskatalog finder du BMW 3-serie Touring i tre forskellige udstyrsvarianter.

 • Connected
 • Sport Line
 • M-sport

Læs mere om udstyrspakkerne her

Uanset hvilken variant du kører, så har den nye 3-serie uovertruffen køredynamik. Fra introduktionen kommer ny 3-serie Touring med følgende motorvarianter:

 • 330i
 • 320d
 • 320d xDrive
 • 330d xDrive

Senere på året kommer blandt andet 320i og M340i xDrive med 374 hk, hvilket dermed bliver den motormæssigt kraftigste 3-serie Touring nogensinde.

Vores bilrådgivere fremhæver
Vi vil især fremhæve, at du her kan få en firmabil, der kan tage dine muligheder til næste niveau og gøre dig godt kørende, både komfortmæssigt og udseendemæssigt. Der god plads og du vil opleve følelsen af en professionel fremtoning uanset, hvor du kommer hen.

Vi vil også fremhæve de flotte linjer og detaljer, der er noget udover det sædvanlige, når du sætter dig ind foran rattet i en af de nye MBW 3-serie. De digitale skærme er tilpas dominerende og varsler om en nyere generation indenfor biler, hvor alt bliver mere digitalt og mulighederne er mange.Har du spørgsmål eller brug for yderligere rådgivning, er du velkommen til at kontakte vores bilrådgivere: 

Telefon: 89 89 50 26 
Mail: salg@jyskefleet.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.