Søren har testet Volvo V60

Firmabiler
Istock 1321853300

Denne uge har Søren testet Volvo V60 - Årets Businessbil 2019

Volvo har virkelig ramt plet med den nye V60 model 2019 – et skarpt skandinavisk design der ikke kun signalerer Sport og Sikkerhed, men som også på mange områder udstråler: ”Jeg er min egen”. Efter kun 5 minutters kørsel i den nye Volvo V60 var jeg ikke i tvivl – her er tale om køreoplevelse i Premium klassen. Styretøjet er rigtig godt afstemt til bilen, til den komfortable side sammenlignet med konkurrenter fra BMW og Audi, men det passer rigtig godt til bilen. Støddæmpningen er perfekt og bilen er ekstrem støjsvag. Der var næsten ingen vejstøj der slap igennem til den lækre kabine. Volvo V60 D4 har 190 hk under hjelmen, en motor der passer perfekt til bilen og er meget harmonisk. Min køreoplevelse var komplet.


Gennemført design

Virkelig flot og stilrent skandinavisk design. Personligt synes jeg, at dette er den flotteste stationcar på markedet lige nu. Det er skønt at se, hvordan der i disse tider er et bilmærke der tør skille sig lidt ud og være sin egen. Det kan nogen gange være svært at se, om det er en BMW 3 serie eller Audi A4 der holder henne ved naboen.


Volvo V60 årgang 2019 fra siden


Uden hænder på rattet! – men stadig sikker

Noget af det, der betyder mest for mig i en bil, det er uden tvivl sikkerhed og komfort. Her er Volvo V60 Insciption altså også udstyret med nogle helt geniale sikkerhedssystemer – blandt andet: Adaptiv fart pilot med Pilot Assist. Pilot Assist tillader nemlig, at bilen selv både kører og styrer op til 130 km/t, og det virker næsten skræmmende godt. Det var altså lidt angstprovokerende, at køre med 90 km/t ud af en snoet landevej og bilen der selv styrede mig gennem sving, helt uden min hjælp. Men der er til gengæld også fuld autobrake, hvilket hjælper på følelsen, der kommer i kroppen, når bilen bare kører af sig selv. Autobrake medvirker især til, at jeg hele vejen igennem følte, at jeg var tryg og sikker under kørslen.


Volvo V60 årgang 2019, interiør


Komfort og kvalitet på højt plan – Businessbilen 2019

Kvaliteten i denne bil er jeg også nødt til at kommentere på. Det startede nemlig allerede, da jeg første gang lukkede bildøren. Det var ikke bare et ”klunk”, men i stedet lyden af kvalitet og mange timers ingeniørarbejde. Min personlige mening er, at når man er mange timer på vejen, så betyder sæderne rigtig meget. I Volvo V60 er sæderne i særklasse og jeg sad godt og behageligt.

Der er ligeledes en masse små detaljer i form af kantløs bakspejl, aluminium ved instrumentbordet og mange andre ting, som man vil opdage undervejs, jo mere man kører i bilen. Volvo V60 er lige blevet kåret til året business bil i Danmark og jeg kunne ikke være mere enig. Den egner sig rigtig godt til business og jeg kunne, næsten ikke slippe den igen. Hvis jeg på et tidspunkt skulle anskaffe mig en ny makker til landevejen, kunne Volvo V60 godt blive min næste firmabil. .
Jyske Fleet tilbyder
Når du leaser hos Jyske Fleet, behøver du ikke bekymre dig om værditab på bilen i fremtiden, da du med denne bil kan indgå en aftale om operationel leasing og dermed kan aflevere bilen igen ved endt leasingperiode, uden at være bundet op på noget. Så står du og mangler en firmabil, hvor sikkerheden er i top, udseendet er sporty og bilen næsten kan køre af sig selv.

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.