1. Forside
  2. Erhverv
  3. Nyheder
  4. Firmabiler
  5. Test af Mercedes CLA 200 Business

Test af Mercedes CLA 200 Business

Firmabiler
Mercedes Cla 200 Business A

Denne uge har Rasmus testet Mercedes CLA 200 Business 7G-DCT Aut.

Den nye CLA er enormt flot skåret og ligner for alvor en bil, der kan køre stærkt. I særdeleshed bagpartiet og diamantgrillen kan noget, hvis du spørger mig! Bilen har et sportsligt udtryk, hvor designet langt hen ad vejen er en formindsket udgave af storebroren CLS. Det sportslige udtryk blev bekræftet for mig, da jeg åbnede de rammeløse døre og satte mig ind bag rattet og landede i bilens fede medfødte sportssæder. Da jeg satte mig ind, kunne jeg ikke undgå at bemærke bilens digitale display, der breder sig henover instrumentpanelet. Det ser godt ud, og så er det, ligesom med bilen, muligt at personliggøre displayet i forhold til egne ønsker.

Brugervenlig

betjening Bilen kan betjenes via rattet, touchpad, touchscreen, stemmestyring og med håndbevægelser. Derudover er bilen født med et intelligent system, der gradvist lærer både dig, din yndlingsmusik og dine kørevaner bedre at kende, så din køreoplevelse optimeres til at vise dig den hurtigste vej til dine foretrukne destinationer og din favorit radiokanal. Her har du altså muligheden for at få en kammerat på fire hjul, som er let at styre og helt sikkert giver dig noget opmærksomhed på vejen.

Til at tale med?

Bilen er født med Linguatronic som betyder, at den er lydhør overfor dine ordrer. På samme måde som din telefon, kan du altså snakke med din bil imens du kører. Min oplevelse af MBUX systemet er, at det fungerer godt, det er let at betjene og yder en skærpet sikkerhed gennem muligheden for at ringe op, styre musikken og temperaturen i bilen uden at slippe synet fra vejen. Det giver en tryghedsfølelse og en uendelig komfort, når du styrer din bil gennem byens små veje eller befinder dig på de lange strækninger på motorvejen.

Ford S Max

Komfort

Der er lagt stor fokus på bilens forreste passagerer i den nye Mercedes CLA, som er blevet en anelse længere og bredere. Modellens lave profil betyder dog, at passagerer på bagsædet fortsat vil opleve begrænset plads, når det kommer til loftshøjden. CLA’en er altså stadig ualmindelig lækker at køre i for de to forreste passagerer, men er du 1,80 og skal på en længere køretur, så findes der altså bare bedre alternativer.

Start bilen…

… og oplev Mercedes’ tyske kvalitet med behagelige køreegenskaber. Jeg testede en CLA 200 med 163 hk på danske veje, og jeg oplevede en bil, der helt sikkert er kvik nok til at give et sportsligt udtryk, hvilket også var Mercedes’ ambition med den nye CLA.Jyske Fleet tilbyder
Overvejer du ny firmabil og kunne du godt tænke dig en bil, der er den perfekte makker på vejen med et sporty udtryk udover det sædvanlige, så er Mercedes CLA den helt rigtige firmabil for dig. En bil med teknologiske systemer der får det til at virke som om, at bilen tager over, hvis du vel og mærke beder den om det – den perfekte makker! Tag fat i os og hør om mulighederne for at sammensætte en aftale, der matcher dine og virksomhedens behov.
Kontakt Jyske Fleet

Telefon: 89 89 50 26
Mail: salg@jyskefleet.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.