Troels tester BMW 320

Firmabiler
Istock 1210740960

Denne uge har Troels testet BMW 320 Touring med 190 HK og M-sport pakkeKvalitet med funktionaliteten i top

Førstehåndsindtrykket af bilen – som i øvrigt holder stik hele vejen igennem – er en bil der virker meget ’mekanisk’ forstået på den positive måde. Når jeg drejede på rattet og trådte på speederen fik jeg hele tiden fornemmelsen af, at bilen spillede med på min ide og det skaber altså stor køreglæde og tryghed. Greb og kontakter er placeret præcist som man ville forvente og funktionaliteten er i top; præcis som det forventes i en bil der repræsenterer en mangeårig evolution og ikke en fiks modeidé. Det er kvalitet at køre i og det mærker man med det samme.


Sportspakken giver værdi

Jeg testede en model med M-Sportspakken, hvilket betød jeg fik skønne sæder, lidt fastere undervogn, lækkert læderrat og 18” alufælge – kombineret med et godt moment fra dieselmotoren og en høj totalgearing, der betyder under 2.000 omdr/min ved 130 Km/t blev BMW 320d hurtigt en værdig partner til mange timer på landevejen. Det eneste jeg manglede var adaptiv fartpilot og dynamiske LED-forlygter, men det kan heldigvis tilvælges – så ville min køreoplevelse være komplet. Det er ikke udelukket at denne bliver min næste leasingbil.Jyske Fleet tilbyder

Leaser du BMW 320 Touring med 190 hk og M-sport pakke får du ligeledes en serviceaftale med i prisen. Derudover medfølger der både sommer- og vinterdæk med opbevaring. Når du leaser hos Jyske Fleet, behøver du ikke bekymre dig om værditab på bilen i fremtiden, da du med denne bil indgår en aftale om operationel leasing og dermed kan aflevere bilen igen ved endt leasingperiode uden at være bundet op på noget. Står du og mangler en firmabil, der er sporty både af udseende og køreevne, så tag fat i os og hør om mulighederne for at sammensætte en aftale, der matcher både dine og virksomhedens behov.

Telefon: 89 89 50 26
Mail: salg@jyskefleet.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.