Vinder af BusinessBilen 2019 - Volvo V60

Firmabiler
Volvo V60 Business 2019

Businessbilen 2019 – Volvo V60

Det er en elegant svensker, der løber med titlen som Businessbilen 2019 og det er i den grad fortjent! Den nye Volvo V60 gør det nemlig rigtig godt.

To motorjournalister, syv professionelle bilister og en fysioterapeut testede 10 firmabilers ergonomi og værdi for pengene og der var ingen tvivl om, at vores svenske naboer har meget at byde på. Den nye Volvo er en sikker, smuk og velkørende stationcar. Både Business Danmark og Jyllands-Posten var ikke i tvivl efter resultaterne af de mange tests – den nye Volvo V60 D4 aut. Momentum, 190 hk er Businessbilen 2019. Den stilige svensker vandt blandt andet på grund af sin optimale indretning og førerstilling, indbydende design og fine værdi for pengene. Mange lagde især vægt på V60’erens komfort, sikkerhedsudstyr og den samlede pakke, hvilket gør bilen helt unik. Lars Bundgaard der er formand for trafikpolitisk udvalg hos Business Danmark, udtaler således i en artikel fra Jyllands-Posten:

”Volvo V60 er en suverænt sikker svensk vinder. Den har god komfort, er praktisk og rummelig i et lækkert design. Den har komfortable og sikre køreegenskaber med godt udstyr til en fornuftig beskatning”

En firmabil som et vigtigt redskab


Til grundprisen får den professionelle bilist bl.a. sikkerhedspakke med avanceret nødbremse, der opfanger mennesker og store dyr, oliefyr og sæder med el-justerbar lændestøtte som standardudstyr og altså en 190 hk dieselmotor med automatgear. Alt dette gør i den grad, at Volvo V60 lever op til titlen som Businessbil. Det er nemlig en firmabil, der har alt det rigtige udstyr og de optimale funktioner, der gør køreoplevelsen behagelig og komfortabel. En bil der kan fungere som den bedste makker på landevejen og de lange ture. Især sæderne får stor ros, både for designet men mest af alt for komforten. Volvo har oppet sig og designet har fået et løft, lød dommen blandt andet efter de mange tests. Der var stor enighed blandt dommere og testpersoner - ingen var i tvivl om, at Volvo V60 er en fuldt fortjent vinder.

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.