1. Forside
  2. Erhverv
  3. Nyheder
  4. Nyetider
  5. Jyske Finans køber Opendos privatleasing og fleetmanagement billeasing portefølje

Jyske Finans køber Opendos privatleasing og fleetmanagement billeasing portefølje

Læs pressemeddelelsen her.
Nyetider 04.09.2024
Istock 1180164426

Jyske Finans og leasingselskabet Opendo har indgået en aftale om, at Jyske Finans køber Opendos privatleasing- og fleetmanagement billeasing portefølje. Købet sker med forbehold for endelig godkendelse hos konkurrencemyndighederne.

Direktør i Jyske Finans Allan Mortensen understreger vigtigheden af, at Jyske Finans udbygger sin position som en af landets største aktører på person- og varebilsleasingmarkedet. 

”Med købet styrker vi vores position og sikrer, at Jyske Finans kan fastholde en omkostningseffektiv administration og indkøbsstyrke til fordel for kunderne – heriblandt de mange Opendo-kunder, som vi glæder os til at byde velkommen,” siger Allan Mortensen.

Jyske Finans overtager ligeledes en række nøglemedarbejdere hos Opendo, hvilket skal sikre en gnidningsfri overgang for kunderne.

”Købsprocessen har været god og konstruktiv. Det har været vigtigt for begge parter at sikre, at kundernes nuværende aftaler kan fortsætte i Jyske Finans-regi. Samtidig håber vi på, at vi kan tilbyde kunderne yderligere finansieringsmuligheder i fremtiden. Dét glæder vi os til,” siger Allan Mortensen.

Opendo vil fremadrettet fokusere forretningen på administration af partnerpengeinstitutternes leasingaktiviteter samt på fortsat at udvide partnerkredsen.

Jacob Christensen, adm. direktør i Opendo, udtaler: ”Vi har siden etableringen af Opendo haft en stor vækst i såvel antallet af partnerpengeinstitutter som de samlede leasingaktiviteter. Vores partnere har i høj grad taget leasing ind som et vigtigt område i rådgivningen af deres erhvervskunder. Ved udgangen af 2024 vil vi have en leasingportefølje, der nærmer sig 4 mia. Det ønsker vi i Opendo at fokusere på og sikre at Opendo kan understøtte den fortsatte vækst hos de nuværende partnere samt tiltrække nye partnere. Derfor er vi også glade for, at det er lykkedes at lave denne aftale med Jyske Finans, der gør, at Opendos nuværende privatleasing og fleetmanagement billeasing portefølje kommer i gode hænder.”

 

For yderligere oplysninger kontakt:

Direktør Allan Mortensen, Jyske Finans, tlf. 89 89 40 05

Adm. dir. Jacob Christensen, Opendo, tlf. 53 77 14 41

Bestyrelsesformand Jan Pedersen, Opendo, tlf. 31 22 43 89

Om Opendo:

Opendo er et sektorleasingfællesskab, der i dag har 16 aktionærer bestående af 15 pengeinstitutter og 1 forsikringsselskab.

 

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.