Et grønt tiltag: Tilskud til køb af nye brint- og el-lastbiler

Transport
Istock 1343133550

Et grønt tiltag:

Tilskud til køb af nye brint- og el-lastbiler

En helt ny bekendtgørelse er offentliggjort, som led i den grønne omstilling: En bekendtgørelse om tilskud til en andel af meromkostningen ved investering i nye grønne lastbiler med en totalvægt på over 4 tons, som drives på enten brint eller el indenfor godssegmentet.

Ordningen er trådt i kraft pr. 1. juli 2022, men løbende har det været muligt at lægge en ansøgning hos Energistyrelsen. Den nye pulje er på 45 millioner kr.

Tilskuddet kan udgøre op til mellem 40% og 60% (afhængigt af din virksomheds størrelse) i forhold til den omkostning, som du måtte have ved en lignende investering i en ny diesellastbil af samme størrelse.

Ansøgningen skal laves af dén, der også skal registreres som ejer af lastbilen i Motorregistreret. Ønsker du lastbilen leaset, er det dermed os i Jyske Finans, der håndterer ansøgningen. Dette gør vi naturligvis i samspil med dig og med Nordic Green Solutions A/S med henblik på at få udarbejdet de rette beregninger og dokumentationer.

Tilskuddet tilfalder dig - en grønnere fremtid tilfalder os alle
Hos Jyske Finans vil nettotilskuddet blive en del af det samlede leasinggrundlag, så vi sikrer, at fordelen ved tilskuddet tilfalder dig som slutkunde. Alt sammen for en grønnere fremtid.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om dine muligheder?

Tag endelig fat i os.

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne direkte i din indbakke.

Prøv beregneren

Få en indikation af ydelsen, når du investerer i nyt materiel.

Linkedin

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.