Fleet Business

Denne løsning er til dig, der ønsker overblik over bilflåden og ser værdien i den rigtige leasingløsning som en mulighed for at forbedre din virksomheds rentabilitet.
Istock 1224039863
Fleet Business

Med vores Fleet Business løsning får du adgang til vores flådeportal, som giver dig mulighed for at holde overblikket over din bilflådes omkostninger og beregne biler online.

Samtidig opnår du lavere beskatning af dine biler, fast kontaktperson og mulighed for sparring om sammensætning af den rigtige leasingløsning til din virksomhed.

Denne leasingløsning tilbydes med udgangspunkt i enten finansielle eller operationelle leasingaftaler.

Serviceydelser

Jyske Fleet tilbyder et bredt udvalg af serviceydelser. Fælles for vores serviceydelser er, at du får adgang til en række services, som gør det lettere for dig, at administrere din virksomheds bilflåde.

Istock 623184960
Fast Account Manager

Alt afhængig af din virksomheds behov, er der også mulighed for at få tilknyttet en fast Account Manager, som kender den indgåede aftale og de relevante personer i din virksomhed.

Kontakt os

Du har også mulighed for at sammensætte en individuel leasingløsning for at matche din virksomheds behov. Få mere at vide om et samarbejde med os og få rådgivning og sparring om valg af netop den leasingløsning, som matcher din virksomhed.

Jyske Finans A/S
Kastaniehøjvej 2
8600 Silkeborg

Telefon: 89 89 50 26
E-mail: info@jyskefinans.dk

Kontakt os

Find den leasingløsning, som passer til din virksomhed.

Vi tilbyder flere typer af leasingløsninger til virksomheder. Vælg mellem Fleet service, Fleet Business eller Fleet Professional.