Fleet Professional

Denne løsning er til dig, der sætter pris på erfarings-og vidensdeling og ser værdien i en god sparringspartner som et væsentligt parameter for at sikre din virksomheds fortsatte konkurrenceevne.
Istock 1093891894
Fleet Professional

Med vores Fleet Professional løsning får du løbende optimering og sparring om din virksomheds bilflåde og leasingløsning.

Alt sammen med fokus på løsninger, som giver dig fleksibilitet og øget mulighed for at tilpasse din leasingløsning til det marked, som din virksomhed opererer på.

Udover fast kontaktperson får du adgang til vores flådeportal, mulighed for puljeordning på kilometer og fleksible afleveringsmuligheder.

Serviceydelser

Jyske Fleet tilbyder et bredt udvalg af serviceydelser. Fælles for vores serviceydelser er, at du får adgang til en række services, som gør det lettere for dig, at administrere din virksomheds bilflåde.

Istock 623184960
Fast Account Manager

Alt afhængig af din virksomheds behov, er der også mulighed for at få tilknyttet en fast Account Manager, som kender den indgåede aftale og de relevante personer i din virksomhed.

Kontakt os

Du har også mulighed for at sammensætte en individuel leasingløsning for at matche din virksomheds behov. Få mere at vide om et samarbejde med os og få rådgivning og sparring om valg af netop den leasingløsning, som matcher din virksomhed.

Jyske Finans A/S
Kastaniehøjvej 2
8600 Silkeborg

Telefon: 89 89 50 26
E-mail: info@jyskefinans.dk

Kontakt os

Find den leasingløsning, som passer til din virksomhed.

Vi tilbyder flere typer af leasingløsninger til virksomheder. Vælg mellem Fleet service, Fleet Business eller Fleet Professional.